Crumple zone Capture éphèmère Flyfucking FORMATIONER GB Transmission #1 genreX Here we are now
Lighthouses of England and Wales Rain Forrest Cycle Screen Play Second Music for a European Concerthall Speaker vs. Speaker WORKSHOP: S_S_S Session S_S_S
< forrige
Here we are now
Opførelse: Lørdag 12. maj kl. 19:30
Kunstner: Jennifer Walshe
Medvirkende: Jennifer Walshe, ensemble 2000
Here we are now
(2002), 18 min.
 
Der medvirker fire musikere i Jennifer Walshes værk ‘Here we are now’: en cellist (med plastik og bog), en basunist (med walkman), en percussionist (med papir, pude og discman) og komponisten selv som vokalist (med boble-plast). Hver af de medvirkende musikere fremfører sit eget stykke musik – isoleret fra de andre. Det traditionelle ensemble er opløst. Jennifer Walshe forklarer:
“I Here we are now ville jeg skabe en situation, hvor 4 udøvende er placeret sammen på scenen og spiller sammen i samme rum - men som i stedet for at optræde som ensemble er fængslet i hver deres egen private verden. Forbundne i deres isolation. Jeg komponerede stykket som fire solostykker, et til hver af de medvirkende. Hvert stykke opstod uafhængigt af de andre og uden forsøg på at at tilpasse det til en særlig struktur eller situation. Da de fire stykker var færdige, holdt jeg dem op mod hinanden, reviderede og bearbejdede dem, så de blev til ét stykke for fire udøvende. Det står den lyttende frit at fokusere særligt på én eller flere udøvende.”

INFO om billetpriser, åbningstider, adresser etc.

> Læs mere

MEDVIRKENDE:
> Maria Laurette Friis

Spor 2007 - festival