Crumple zone Capture éphèmère Flyfucking FORMATIONER GB Transmission #1 genreX Here we are now
Lighthouses of England and Wales Rain Forrest Cycle Screen Play Second Music for a European Concerthall Speaker vs. Speaker WORKSHOP: S_S_S Session S_S_S
< forrige
Flyfucking
Opførelse: 10.-13. maj, Ridehuset
Kunstner:
Flyfucking
(2007) lydinstallation
 
Jeg laver kompositioner i alle mulige varianter, nogle er musik, og når det er musik, da både musik i kjole og hvidt og musik med poppens virkemidler,  og nogle er vel nærmest tilsyneladende ikke musik, såsom digte eller som her værket “Flyfucking”, det man kalder lydkunst. Jeg accepterer ikke begrebet genre mere, kun kunstnerens individuelle søgen i samtidens virvar af inspirationer. Intet er for smukt og intet for grimt, hvis jeg synes det passer ind.

“Flyfucking” er en slags tonemaleri, i bedste romantiske tradition, en slags program musik frit efter Richard Strauss, her blot ikke de store linier, men dog stadig: kærligheden og begæret. Værket bryder ind der, hvor mange i smug søger hen for at parre sig i det skjulte: toilettet. Det beskriver fluen Jack’s desperate forsøg på at forføre en yndig hunflue, og derpå give hende en orgasme. Om det lykkes vil jeg overlade til lytteren at afgøre.

“Flycking” blev første gang udstillet under kollektiv udstilling PLAST på La Generale i Paris 2007, ved denne anledning lavede den franske kunstner Vincent Bullat tre tegninger, som på fascinerende vis syntes at se ud som lyden den lyder, og de to værker udstilledes sammen.

Specielt til SPOR er lavet en variation, her er der lavet en udgave til Herrerne og en til Damerne.

“Flyfucking” er det andet af denne type værker, det første “Suspense” består af 7 ødelagte transistor radioer ophængt på pissoiret under en udstilling på det Rumænske Akademi i Rom i 2005.

Michael Nyvang 2007

INFO om billetpriser, åbningstider, adresser etc.

> Læs mere

MEDVIRKENDE:
Christian Marclay spiller med djTRIO torsdag d. 10. maj kl 21:30

Spor 2007 - festival