Crumple zone Capture éphèmère Flyfucking FORMATIONER GB Transmission #1 genreX Here we are now
Lighthouses of England and Wales Rain Forrest Cycle Screen Play Second Music for a European Concerthall Speaker vs. Speaker WORKSHOP: S_S_S Session S_S_S
< forrige
WORKSHOP: S_S_S
Opførelse: Fredag d. 11. maj kl 13:00
Kunstner: Sensors_Sonics_Sights
Medvirkende: Atau Tanaka, Cecile Babiole, Laurent Dailleau
WORKSHOP: S_S_S
 
Workshoppen vil bestå af 3 oplæg, et fra hver af medlemmerne af Sensors_Sonics_Sights: Atau Tanaka, Cecile Babiole og Laurent Dailleau.

At komponere for nye instrumenter og nye infrastrukturer vil få komponistens arbejde til at handle om at skabe nye musikalske former til instrumenter, bygget med interaktive teknologier og netværk. Med udgangspunkt i dette synspunkt vil Atau Tanaka lægge op til debat om BioMuse, et biosignal-baseret musikinstrument, Promethee-Numerique, et hørespil til internettet, og Net_Derive, et stedbaseret mediemusikalsk værk for mobiltelefoner. På tværs af disse forandrende teknologier taler Tanaka om vigtigheden af komponistens arbejde med idiomatikken, det at finde mediets musikalske stemme.
Laurent Daileau tager udgangspunkt i historiske gestikbaserede instrumenter. Han vil demonstrere Theraminen, instrumentets funktion og opførelsespraksis.
Cecile Babiole vil introducere teknikker inden for video tracking og diskutere anvendelse af 3D programmering i real-time, herunder programmeringsmiljøer som Jitter.

Workshoppen er skabt i samarbejde med DIEM og støttet af TEKNE

INFO om billetpriser, åbningstider, adresser etc.

> Læs mere

MEDVIRKENDE:
> Michael Nyvang

Spor 2007 - festival