Aarhus Symfoniorkester Bernard Parmegiani Jacob Anderskov Kaj Aune Cecile Babiole Natasha Barrett Jacob Brandt-Pedersen Eric-Maria Couturier Laurent Dailleau Søren Daugbjerg Ensemble 2000 djTRIO erikm Maria Laurette Friis The Ghettoblaster Ensemble
Henriette Groth Juliana Hodkinson Benedict Mason Christian Marclay Ikue Mori Ivo Nilsson Dalila Khatir Michael Nyvang Jonas Olesen Zeena Parkins Jakob Riis Sensors_Sonics_Sights Bjørn Svin Atau Tanaka Jørgen Teller Van Gogh Jennifer Walshe
< forrige
Jonas Olesen
Jonas Olesen optræder sammen med djTRIO d. 10. maj
Eksternt link: http://xskalleper.adr.dk/
Jonas Olesen
Komponist, dj (DK), 1979
 

Hvordan vil du karakterisere kunstens potentiale?
Den flux skaber , den kaos accentuerer. I den klæde plads , kunst emne er genfortælling i den indbildning i den flux en flux at bruger den kaos nemlig en apparat hen til deconstruct ideer, mønstre, og rørelse. Hos den rationalisering i den elektronisk omgivelser, den flux er tænkelig en pege der hvor sig vil være befri for den kaos hen til indtage nedsænkning i den machinations rumlig.

Hvilke muligheder, kvaliteter og begrænsninger finder du i lyden som materiale?
Klang kendetegne snarere end sig afbilde. I den klæde plads, kunst emne er genfortælling i den værk i den matrice at muliggøre den bruger hen til skabe hjertelig lydelig opbygning. Billeder er in blanco og forhenværende hen til afblomstret.

Hvad mener du kendetegner det vellykkede værk?
Den nuance i rystelser igennem den hjælp i holdbar bevægelse og slutning ups hvilke indskærpe den mekanisk art i digital medier. Hvor den udforskning i den sammendrag bliver sceneri nemlig bevægelse hen til beskrive liv. Benytter løkker, ingen-liniær beretning, og repeterende mønstre, sig skaber grublen omgivelser.

Hvad kendetegner din medvirken på SPOR?
Måling lænke, konstruktion realiteter, anbringelse i opstille skemaer en matrice i illusion og disillusion, en påfaldende attraktion kraft i den grad at en lokke realitet vil være i stand til spontan leve af sig.

Jonas Olesen's svar var dannet benytter den 'Market O Matic 1.0 [ nobel kneb gengivelse ] tekst-generator.

http://playdamage.org/market-o-matic/

MEDVIRKENDE:
> Michael Nyvang

Spor 2007 - festival